Stockholm Tap
Steppdans för alla
Nyheter hösten 2022:
Stockholm Tap

Prova på stepp

Vi har med jämna tillfällen prova på lektioner i stepp.

Stockholm

Så fort vi ha löst lokalfrågan för hösten 2022 (se mer under Steppkurser) så är planen att ha en provalektion innan kursstarten.

Södermanland, Hälleforsnäs

Den 8 september 2022 finns tillfälle att prova steppdans i Hälleforsnäs folketshus. Veckan efter kan man sen börja på nybörjarkursen om man känner att steppdans är något man tycker är roligt och vill lära sig mer om. Se mer under Steppkuser för kursstarter, tider etc.

Det kommer att finnas steppskor att låna på plats. Obs!! man behöver ej ha steppskor för att börja steppa det fungerar också med en sko med en hård sula till ex. läder eller plast.

Föranmälan är inte ett måste för prova på stepp men för att vi lättare ska kunna förbereda oss skicka gärna ett SMS till 0703225024 eller mejla till larsa@stockholmtap.com med namn på dom som vill komma.

Prova på steppen är gratis.

Datum/Tid: torsdag 8 september 2022 kl. 19:00-20:00
Adress: Hälleforsnäs Folketshus Storgatan 12, Hälleforsnäs.

Tipsa gärna vänner och bekanta.


Om du missar ett prova på tillfälle men vill prova innan du bestämmer dig går det bra att komma och prova första lektionen på en kurs. Skicka ett
skicka ett SMS 0703225024 eller mejla larsa@stockholmtap.com om du vill komma och prova på, detta gäller för alla nivåer.

Varmt välkommen!
/Larsa