Stockholm Tap
Steppdans för alla
Nyheter höst 2023:
Stockholm Tap

Kursbeskrivningar

Nivåer

Nybörjare
Inga förkunskaper behövs för denna nivå du kan vara helt ny på stepp. Nivån fokuserar på att få en bra grundteknik för de vanligaste steppstegen.

Fortsättning
För dig som lämnat nybörjarnivån och vill få undervisning med lite svårare material i ett högre tempo. Du bör ha ett bra flyt i grundsteg och har inga större problem att till ex. lära sig enkla shuffle och flaps kombinationer.

Medel
Denna nivå är för dig som har steppat mycket. Du har ett stort förråd av steppsteg som du behärskar i varierande tempo. Du kan enkelt lära dig nya steg och stegkombinationer.

Medelavancerad / Avancerad
Nästa steg efter Medel...

Byte av nivå
Om du är osäker på vilken nivå som passar dig kan du prova flera nivåer första gången och därefter göra ett val vilken nivå som känns rätt. Vill du sen byta nivå under kursens/workshopens gång så går det bra att göra så länge det finns plats, det viktiga är att du känner att nivån är rätt.

Flera nivåer samtidigt
Många gör så att dom går två nivåer på samma kväll kanske känner man att man ligger mellan två nivåer till ex nybörjare och fortsättning. Man får då jobba med mer grundläggande stepp på nybörjare och bli sen lite mer utmanad på nästa nivå. Vi vill stödja detta och ger 25% rabatt på lektion/kurs två om det görs på samma kväll. Vid worshops kan andra rabatter finnas.